Even voorstellen


Mijn naam is Loeske IJzerman. Vele jaren terug adopteerde ik mijn hond Katja uit het asiel. Door haar gedrag ben ik me verder gaan verdiepen in de wereld van de hond. Door alle nieuwe inzichten over onder andere de hondentaal en emoties ben ik Katja beter gaan begrijpen. Katja is er inmiddels niet meer maar wel ben ik trotse bezitter van een aantal andere honden. Allemaal herplaatsers en adoptiehonden uit het buitenland. Allemaal met hun eigen gevulde rugzakje.


Sinds geruime tijd ben ik actief bij de stichting Straydogs Rescue Nederland. Bij het adoptieproces, de nazorg en als opvanggezin. Voor deze stichting ben ik ook meerdere keren in Roemenië geweest zodat ik weet uit welke situatie de honden komen.


Graag zet ik mijn kennis en ervaring in voor andere geadopteerde honden. Naast mijn ervaring heeft mijn huidige werkwijze ook vorm gekregen door het volgen van de opleiding aan Kynologisch Kenniscentrum Annorlunda en seminars van hondengedragsdeskundige Sheila Harper.


Om je hond de gouden toekomst te geven die je wilt is het kernwoord verbinding. Je hond zien en je hond begrijpen. Dat is het doel van VolgJeHond.